Departament

COMPTABILITAT I ADMINISTRACIÓ D'EMPRESESASSESSORIA FISCALAUDITORIAASSESSORIA LABORALASSESSORIA JURÍDICAGESTORIA ADMINISTRATIVACORREDORIA D'ASSEGURANCESADMINISTRACIÓ DE FINQUESINFORMÀTICAENGINYERIA I PROJECTES DE TELECOMUNICACIONS

Oficina

SANTA EULÀRIAEIVISSA

Dades Personals

Nom:

Primer Cognom:

Segon Cognom:

Telèfon:

E-mail:

Domicili:

Població:

Formació acadèmica
(Llicenciat, Diplomat, FP., Etc ...)

Descrigui breument els seus coneixements acadèmics

Formació complementària
(Cursos, Màsters i Seminaris)

Descrigui breument la seva formació complementària

Idiomes

Marcar el nivell de 0 a 5Altres idiomes. Especifiqueu nivell.

Informàtica

Marcar el nivell de 0 a 5
Altres programes. Especifiqueu nivell.

Experiència Laboral

Empresa, càrrec i durada.

Altres dades

Mecanografia
SiNo

Ús de teclat numèric / Calculadora
SiNo

Carnet de conduir
SiNo

Vehicle propi
SiNo

Altres dades d'interès

Observacions

Verificació:
captcha

Informació

Als efectes de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals contingudes en el seu cv seran incloses en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de ASESORÍA UNIDAD IBIZA SL, a fi de la selecció del personal per les empreses del grup Unidad.

Així mateix, per la present l’informem que si no ens indica el contrari, les seves dades personals estaran a disposició de les societats del Grup Unidad amb la finalitat d’efectuar tasques de selecció del personal per a aquestes. El grup Unidad es dedica a l’activitat d’assistència i consultoria legal per a particulars i empreses i la prestació de serveis informàtics i de gestió.

Li comuniquem que podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel · lació mitjançant escrit dirigit a ASESORÍA UNIDAD IBIZA SL Passatge Sa Font donin Lluna 2, 07840 Santa Eulària des Riu, Eivissa.