Qui som

Asesoría Unidad és una firma multidisciplinar de professionals que ofereix un servei integral d’assessorament a organitzacions privades i públiques, basat en la qualitat tècnica i el treball en equip.

Estem orientats cap a l’excel · lència empresarial, la formació, la promoció del nostre capital humà ia mantenir el reconeixement com a firma de serveis professionals de qualitat.

El nostre objectiu estratègic ens obliga a defensar els interessos dels nostres clients ia aportar valor afegit a les seves activitats, per això comptem amb una forta i sòlida experiència en prestar serveis professionals amb idèntics estàndards de qualitat i en tots els sectors econòmics importants que poden trobar a la illa, recomanant únicament els serveis que necessiten realment i assessorant sobre com dur a terme una pràctica de negoci responsable i rendible.

Partim d’un estudi de les necessitats de l’empresa i li donem el nostre suport assegurant una atenció estrictament personal, contínua, qualificada i actualitzada permanentment.

Dos principis resum la nostra filosofia: especialització i integració.

Pel que fa a l’especialització, la nostra firma ofereix una gamma de serveis àmplia i amb professionals especialitzats en els seus camps, per poder satisfer les necessitats actuals i futures de qualsevol negoci conseqüència de la creixent tecnificació de les empreses.

La integració de serveis es fonamenta en la necessitat de combinar adequadament les diferents àrees d’especialització per a la resolució dels problemes empresarials. A més, l’assessorament rebut en temes econòmics, legals, fiscals i laborals ha d’assegurar la presa de decisions en aquests camps de manera coordinada i sense pèrdua de temps per a l’empresari.

Asesoría Unidad ofereix els avantatges propis d’un departament d’administració intern qualificat, sense haver de patir els seus inconvenients: rigidesa, calendaris, convenis laborals, absències per períodes vacacionals i malaltia o costos de formació, entre d’altres.

En el món actual, ha de ser l’assessoria la que s’adapti al client i no al contrari.


Estem orientats cap a l’excel · lència empresarial, la formació, la promoció i impuls del nostre capital humà …